Gastro tražilica: kakva je hrana u zatvoru? - Monitor.hr
13.03.2023. (22:00)

Ako budem u sukobu sa zakonom, tražit ću da me pošalju tamo

Gastro tražilica: kakva je hrana u zatvoru?

Momci iz Gastro tražilice ovaj put recenziraju hranu iz kaznionice u Turopolju, gdje uzgajaju vlastitu hranu. Miroslav i Bojan su se u novoj epizodi njihovog Youtube serijala upoznali s funkcioniranjem sustava iznutra te doznali na koji se način zatvorenici rehabilitiraju na farmi koja se nalazi u sklopu kaznionice. Ujedno prikazuju kako funkcionira zatvorski sustav, otkrivaju što to točno rade zatvorenici na svom putu resocijalizacije i kako se hrane tokom izdržavanje svoje kazne. Youtube


Slične vijesti

22.01. (14:00)

Influenceri tjeraju biznis

Gastro tražilica: Youtuberi i pjevači iz regije pokrenuli svoje grickalice, za junk food – nisu loši

Po uzoru na poznate svjetske YouTubere, i ovi iz naše regije su izbacili svoje prehrambene proizvode – čipse, smokije, čokoladice i energetska pića. Za razliku od fast fooda koji je neslavno pokrenuo Baka Prase, Miro iz Gastro Tražilice o njegovom čipsu ima nešto povoljnije mišljenje. Slično je i s grickalicama koje su pokrenuli bosanski pjevači Buba Corelli, Jodža i Jala Brat. No, valja uzeti u obzir kako i dalje govorimo o kategoriji junk fooda.

21.10.2024. (15:00)

Iz serijala 'trovačnice'

Gastro tražilica: Najgore ocijenjeni restoran u Hrvatskoj… s razlogom

Miro iz Gastro Tražilice otišao je vidjeti zašto je jedan restoran, i to iz Pule, najgore ocijenjen, kako na Tripadvisoru, tako i drugdje. Na ćevapima je pronašao nekakve dlačice, ajvar je, kaže, imao okus po trulom povrću, loše mu je bio pripremljen rižoto, pommes frites se izgleda pržio na već korištenom ulju, a puno boljeg okusa nije ni bolonjez… Tu se ne radi o gastro zamci za turiste, već o prevari…

06.09.2024. (16:00)

A nadaš se, možda i nije toliko loše kao što izgleda...

Momci iz Gastro tražilice istražili turističke zamke koje se nude turistima na Jadranu

U ovoj epizodi testiraju hranu iz restorana koji su na glasu kao turističke zamke, a kao i do sad, gledaju omjer kvalitete i cijene, kvalitetu namirnica, vizualni dojam i općenitu ocjenu. Za razliku od brojnih kvalitetnih restorana s top uslugom, postoje i oni koji i nisu baš za preporuku.